top of page

OVER ONS

“The Shack” is een plaats die je een ontspannen gevoel geeft en waar je kan genieten van je heerlijke koffie samen met je favoriete bagel. De bewust gekozen rustieke aankleding die samen gaat met de eigentijdse bagels vind je hier onder één dak. “The Shack” met zijn authentieke uitstraling geeft je een nieuwe ervaring ver weg van het eentonig leven. Een gezellige plek die je doet ontspannen tussendoor de dagelijkse stress en waar je familie, vrienden en collega’s naartoe neemt om momenten van geluk te beleven.

De inspiratie achter: De koffie

Enkele maanden heb ik in Brazilië geleefd. Ik woonde op een boerderij waar ik letterlijk omringd was met koffieplantages zo ver dat ik maar kon zien. Ik was verwonderd hoe een kleine koffiestuik zo veel te bieden had. Het moment dat ik mij meer verdiepte in het ontstaan van de koffie trok het mijn aandacht meer en meer. Het is indrukwekkend hoe die kleine koffieboon, zoveel heeft gereisd, zoveel landen heeft gezien, zo een smaakbom is in de mond en totaal anders uitziet als de boon die net geplukt werd.

Koffie drinken is een vaste dagelijkse routine geworden onder vele van ons. Ieder op zijn eigen manier, hoe iedere persoon het liefste zijn of haar koffie drinkt. Koffie drinken brengt mensen dichter bij elkaar.

De inspiratie achter: het eten

Vanaf de geboorte was ik een internationaal persoon waardoor ik in veel verschillende landen heb geleefd. Elk nieuw land gaf mij nieuwe ervaringen en ideeën, zo heb ik ook veel verschillende soorten culturen en manieren van leven ontdekt.

Wanneer ik me in de Verenigde Staten bevond was het leven er heel hectisch. De balans tussen hard werken, een drukke agenda en te weinig slaap zorgde ervoor dat ik regelmatig zaken binnen stapte waar ze takeaway dranken en maaltijd aanboden voor een snelle hap. Op deze manier ben ik op de bagel gebotst en verliefd geworden. Ik wou via ‘the Shack’ mijn ervaring en liefde voor de bagels delen met iedereen.

Vestigen in Antwerpen, België

Het leven zit vol verassingen en mijn reis leidde mij tot waar ik nu zit, in België. Niet alleen het land waar ik mijn job in beoefen maar ook waar ik verliefd op werd. Een land waar kilometers lange natuurgebieden te vinden zijn maar ook de prachtige oude stadjes waar vele historische gebouwen te vinden zijn. Een klein land waar 3talen gesproken worden maar ook een land waar alle soorten landschappen te vinden zijn. Hier heb ik mijn droom gerealiseerd en ‘The Shack’ tot werkelijkheid gebracht. Om het oude hut gevoel tot stand te kunnen brengen hebben we gebruik gemaakt van ruwe houten panelen die regelmatig terug te vinden zijn in de zaak. Dit zorgt ook voor een gezellig sfeer en een plaats om tot uzelf te komen, ver weg van de stress.

bottom of page